CARLI HERMÈS - DISTORTION

Rademakers Gallery
Nov 23, 2018 3:27PM

PERSBERICHT

Rademakers Gallery presenteert

een solo tentoonstelling van Carli Hermés

13 december tot 20 januari 2018

Opening: 20 december 2018, van 18.00 - 21.00 in aanwezigheid van de kunstenaar.

De huidige serie werken van Carli Hermès zijn nog energieker dan de vorige serie. Zijn kenmerkende gedurfde vormen en levendige kleuren geven veel van onze diepste verlangens gestalte. Bekend om zijn compromisloze stijl als zowel een commerciële als autonome kunstenaar, herkennen we de wereld van Hermès voor zijn sensuele en vaak erotische bevrijding. Vrouwen, erotiek en sensualiteit spelen een hoofdrol in zijn werk.

De grootste kick van Hermès zit het maken van surrealistische sets. Geen nabewerking met filters en andere hulpmiddelen. De werkelijk is van tevoren bepaald. Schoonheid en een veranderende werkelijkheid ontstaan door het realistische en herkenbare weg te halen.

Carli Hermès studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Bournemouth School of Art in Engeland. Hij werd internationaal bekend met zijn fotografie voor reclamecampagnes voor de grotere merken. Daarnaast maakte hij diverse modereportages voor toonaangevende bladen. Ook portretteerde hij (internationale) persoonlijkheden als Robbi Williams, George clooney, Mark Ronson,Mark Rutte, Zadie Smith en Armin van Buuren enz.

Tevens fotografeert hij de afgelopen 15 jaar de Campagnes voor Suitsupply. Naast zijn fotografisch werk is Carli ook actief als regisseur van commercials en video's. Over zijn fotografisch werk zijn verschillende boeken verschenen.


Rademakers Gallery